Activiteiten

Bent u op zoek naar leuke activiteiten op Ibiza, kijk dan op onze partnerwebsite van HETibiza. Hier vindt u diverse activiteiten zoals: mooie excursies, boottrips & verhuur, dagretour naar Formentera, scooters, teamuitjes, autohuur en veel meer.

 

 

Excursies

HETibiza biedt diverse excursies en activiteiten op Ibiza aan. Het eiland ontdekken kan met de Geheime Eilandtour bijvoorbeeld, maar er zijn fietstochten, jeepsafari’s, vespa-tours, wandelingen, privĂ©-touren, kayaktochten en andere avonturen mogelijk. Zoek uw favoriete excursie en ontdek Ibiza.

Bootverhuur

Met een boot het kristalheldere water op, is het ultieme vakantiegevoel. Geniet een boottrip naar Formentera of huur zelfstandig een boot zonder vaarbewijs. Zoek uw favoriete boottocht via HETibiza.

Dagretour Ibiza – Formentera

Bezoek een dag het Caribische-achtige eiland Formentera en verwonder u over de witte stranden en het turkoois-kleurige water. Via HETibiza vindt u de meest voordelige dagretour-tickets voor de veerboot van Ibiza naar Formentera.

Huurauto’s

Wenst u Ibiza op eigen gelegenheid te ontdekken, kies uw huurauto via HETibiza en maak gebruik van de vele voordelen die HETibiza u aanbiedt. Huur ook voor korte duur, service vanaf uw hotel en geen creditcard nodig.


Home