Over Eilandtransfer-Ibiza

Plan uw vakantie

Een vakantie begint al voor de reis zelf. Plannen maken en de juiste plekken uitzoeken is onderdeel van de voorpret. Ibiza biedt vele mogelijkheden voor leuke dag- en avondbestedingen, zoals het bezoek aan stranden, restaurants, steden of hippiemarkten. Eilandtransfer-Ibiza biedt u een service die hierbij aansluit. Laat u en uw gezelschap rijden en plan uw privé transfer naar uw favoriete plek. Verspil geen kostbare tijd en geniet ten volle van uw vakantie.

Oprichting

Eilandtransfer-Ibiza is opgezet in de zomer van 2018 door Nico Buts. Met meer dan 10 jaar ervaring in de toeristenbranche voor een grote reisorganisatie, waarvan 7 jaar op Ibiza, weet Nico als geen ander wat belangrijk is voor vakantiegangers die een vakantie geboekt hebben op het prachtige eiland Ibiza. De toenemende vraag naar een individuele benadering van vakantie vieren is het idee achter Eilandtransfer-Ibiza. Een online transfer portaal voor privé transfers op Ibiza.

HETibiza

Eilandtransfer-Ibiza maakt onderdeel uit van HETibiza en is geregistreerd op Ibiza.

HETibiza is de oplossing voor excursies, activiteiten, boottochten, huurauto’s en transfers op Ibiza, waarbij samengewerkt wordt met lokale ondernemers op het eiland die stuk voor stuk kwalitatieve en interessante activiteiten aanbieden tegen een goede prijs. Voor vragen over activiteiten op Ibiza, neem contact op met Nico Buts via e-mail: nico@hetibiza.nl of telefoonnummer: +34611318817.

 

Logo HETibiza

Eilandtransfer-Ibiza

Eilandtransfer-Ibiza is onderdeel van HETibiza

  • Eigenaar: Nico Wilhelmus Johannes Buts
  • Calle Ramon y Cajal 45, P02
  • 07820 Sant Antoni de Portmany, Illes Baleares, Spanje
  • NIF/CIF: Y5268017L
  • IBAN bankrekening nummer: ES41 2100 0213 4302 0066 3495 /  t.n.v. Nico Wilhelmus Johannes Buts / BIC: CAIXESBBXXX

Vragen

Mocht u vragen hebben, neem contact op via: