Over Eilandtransfer-Ibiza

Plan uw vakantie

Een vakantie begint al voor de reis zelf. Plannen maken, stranden uitzoeken en informatie inwinnen over de beste restaurants en feesten. Op Ibiza heeft u vele mogelijkheden voor leuke dag- en nachtbestedingen. Eilandtransfer-Ibiza biedt u een service die hierop aansluit. Plan uw privé transfer wanneer u weet wat u gaat doen. Verspil geen kostbare tijd en geniet ten volle van uw vakantie.

De toenemende vraag naar deze individuele benadering van vakantie vieren is het idee achter Eilandtransfer-Ibiza. Een online transfer portaal voor privé transfers op Ibiza.

Oprichting

Eilandtransfer-Ibiza is opgezet in de zomer van 2018 door Nico Buts. Met meer dan 10 jaar ervaring in de toeristenbranche voor een grote reisorganisatie, waarvan 7 jaar op Ibiza, weet Nico als geen ander wat belangrijk is voor Nederlandse vakantiegangers die een vakantie geboekt hebben op het prachtige eiland Ibiza.

HETibiza

Eilandtransfer-Ibiza maakt onderdeel uit van HETibiza en geregistreerd op Ibiza. HETibiza is de oplossing voor huurauto’s, excursies, boottochten en transfers op Ibiza, waarbij samengewerkt wordt met lokale ondernemers op Ibiza die stuk voor stuk zijn uitgezocht vanwege hun interessante en kwalitatieve aanbod tegen goede prijzen. Voor vragen over activiteiten op Ibiza, neem contact op met Nico Buts via e-mail: nico@hetibiza.nl of telefoonnummer: +34611318817. Hij helpt u graag verder.

 

 

 

 

Eilandtransfer-Ibiza, onderdeel van HETibiza

  • Eigenaar: Nico Wilhelmus Johannes Buts
  • Calle Ramon y Cajal 45, P02
  • 07820 Sant Antoni de Portmany, Illes Baleares, Spanje
  • NIF/CIF: Y5268017L
  • IBAN bankrekening nummer: ES41 2100 0213 4302 0066 3495 /  t.n.v. Nico Wilhelmus Johannes Buts / BIC: CAIXESBBXXX

Vragen

Mocht u vragen hebben, neem contact op via: