Wat doen wij

Privé transfers

Eilandtransfer-Ibiza biedt u prive transfers aan op Ibiza. U wenst vanuit het vliegveld direct naar uw accommodatie of u bent op zoek naar een transfer voor uw gezelschap. Wij bieden u een flexibele en professionele transferservice voor uw transport op Ibiza.

Airporttransfers 

Eilandtransfer-Ibiza organiseert voor u uw directe vervoer vanaf het vliegveld naar uw vakantiebestemming op Ibiza. Geen wachttijden op het vliegveld, maar een directe airportshuttle zodat uw vakantie meteen begint, tegen een betaalbare prijs. Daarbij zijn we flexibel met betrekking tot uw aankomst. Heeft uw vlucht vertraging. Geen zorgen, wij houden rekening met uw aankomsttijd en zorgen ervoor dat u alsnog zo snel mogelijk bij uw vakantieverblijf aankomt. Meer informatie over vliegveldtransfers vindt u hier.

Eilandtransfers

Naast vliegveldtransfers biedt Eilandtransfer-Ibiza ook transfervervoer op het eiland aan. Heeft u een bezoek aan de stad gepland of u gaat een dag naar de Hippiemarkt in Es Canar. Wij organiseren graag uw vervoer op het eiland. Stuur een e-mail aan info@eilandtransfer-ibiza.com of bel / WhatsApp direct via het telefoonnummer +34611318817 (spanje) of telefoonnummer +31646079566 (Nederland). U ontvangt zo snel mogelijk de prijs en de bevestiging voor de door u gewenste transfer. Kijk hier voor meer informatie over eilandtransfers.

Boekingssysteem

U kunt uw airport transfer direct boeken via het boekingssysteem op de homepagina. Vul bij locatie van vertrek ‘vliegveld Ibiza’ in en bij bestemming de plaats waar uw hotel/verblijf gevestigd is. Vul de dag van aankomst en de landingstijd van uw vliegtuig in. Geef tevens aan met hoeveel personen u bent. U krijgt direct uw transferopties te zien. Met een klik op de knop kunt u deze vervolgens reserveren. In het hiernavolgende scherm geeft u aan of u extra bagage heeft. Wij gaan standaard uit van 1 koffer per persoon die u gratis mee kunt vervoeren. Met de bevestiging en de betalingswijze sluit u het boekingsproces af.

Betalen

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

  1. U betaalt via uw Paypal-account of met een creditcard.
  2. U schrijft het totale bedrag direct over op ons Caixa bank rekeningnummer: ES41.2100.0213.4302.0066.3495, t.n.v. Nico Wilhelmus Johannes Buts (eigenaar Eilandtransfer-Ibiza) onder vermelding van uw boekingscode en uw naam.
  3. U betaalt bij aankomst op het vliegveld van Ibiza bij uw chauffeur. Deze betaling is alleen contant mogelijk.

Bevestigings-email

Na de betaling ontvangt u een bevestigings-email met een bestellingscode en neem deze e-mail mee.

Retourtransfer

Eén dag voor uw vertrek ontvangt u van ons uw ophaaltijd bij uw verblijf of hotel. Voor uw terugreis houden wij er rekening mee dat u 2 uur voor vertrek van uw vliegtuig op het vliegveld bent. Wij houden met de planning rekening met onverwachte omstandigheden, zoals de drukte van het verkeer. Vandaar dat wij een standaard marge inbouwen.

Vragen

Mocht u vragen hebben, neem contact op via:

Email: info@eilandtransfer-Ibiza.com

Telefoon / WhatsApp Nederland: +31646079566

Telefoon / WhatsApp Spanje : +34611318817