Eivissa

Eivissa / Ibiza stad

Ibiza stad ligt op circa 10 kilometer van het vliegveld van Ibiza. De officiële naam is sinds 1991 weer de oorspronkelijke, namelijk Eivissa. In de binnenstad van Eivissa ligt de schitterende oude stad Dalt Vila. In de binnenstad zijn de winkels en de prachtige pleinen op de Vara del Rey. Ook het oude havenkwartier Sa Penya vindt u in de benedenstad. Iets verder ligt de haven van Eivissa; el Puerto. In de volksmond ook La Marina genoemd. Vanuit de haven van Eivissa vertrekken in de zomer elk uur de veerboten naar het kleine zustereiland Formentera. Mocht u naar Formentera vertrekken, kunt u via www.eilandtransfer-ibiza.com uw shuttle vanaf het vliegveld naar de haven van Eivissa organiseren. Net buiten de stad aan de oostzijde is het populaire Talamanca met haar prachtige baai en schitterende uitzichten op de stad. Zuidelijk van de stad ligt het bij Nederlanders favoriete Figueretas.  Tussen de stad en het vliegveld in vindt u het populaire Playa d´n Bossa.

Vliegveldtransfer

Eilandtransfer-Ibiza biedt u een betrouwbare privé transfer aan vanaf het vliegveld naar uw hotel of accommodatie voor de juiste prijs. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen. Ook uw retour transfer organiseren we graag voor u.

Boek uw transfer via het bovenstaande scherm of stuur een transfer aanvraag aan info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende informatie:

  • Datum aankomst + vluchtnummer + landingstijd op Ibiza
  • Datum vertrek + vluchtnummer + vertrektijd vanaf Ibiza
  • Aantal personen (inclusief kinderen)
  • Bestemming (hotelnaam / accommodatie)
  • Naam + Mobiele telefoonnummer

U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een antwoord met de prijs.