Sant Antoni de Portmany

Sant Antoni de Portmany

Op ongeveer 16 kilometer van Eivissa ligt de tweede grootste stad van het eiland, Sant Antoni de Portmany, ook wel San Antonio genoemd. De stad ligt in de gemeente met dezelfde naam. De gemeente Sant Antoni is onderverdeeld in enkele regio’s en dorpen. In de stad ligt het centrum van Sant Antoni. Daarboven is het kleine pittoreske Cala Gracio waar het populaire Corendon-hotel: Marble Stella Maris te vinden is.  Zuidelijk van het centrum ligt de grootste toeristische zone van de gemeente, Bahia de Sant Antoni met aansluitend Cala de Bou en nog verder Port des Torrent. In het noorden liggen nog 2 kleine boerendorpjes, Santa Agnès de Corona en Sant Mateu d’Aubarca. Elke zone heeft haar eigen karakter en schoonheid en elke zone is een bezoek meer dan waard. Klik onder om meer informatie te krijgen over de verschillende regio’s.

Vliegveldtransfer

Eilandtransfer-Ibiza biedt u een betrouwbare privé transfer aan vanaf het vliegveld naar uw hotel of accommodatie voor de juiste prijs. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen. Ook uw retour transfer organiseren we graag voor u.

Boek uw transfer via het bovenstaande scherm of stuur een transfer aanvraag aan info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende informatie:

  • Datum aankomst + vluchtnummer + landingstijd op Ibiza
  • Datum vertrek + vluchtnummer + vertrektijd vanaf Ibiza
  • Aantal personen (inclusief kinderen)
  • Bestemming (hotelnaam / accommodatie)
  • Naam + Mobiele telefoonnummer

U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een antwoord met de prijs.