Sant Joan de Labritja

Sant Joan de Labritja

De noordelijkste gemeente van het eiland is ongetwijfeld het wildste, maar tevens ook het mooiste landschap van het eiland. Een veelvoud aan plantensoorten en uitgestrekte pijnboombossen bepalen hier het beeld. Daartussen liggen de vijgen, olijven en sinaasappelboomgaarden. In de natuurrijke groene omgeving van het noorden zijn de typische witte kubushuizen een lust voor het oog. In het noorden is de omgeving heuvelachtig en zijn er prachtige uitzichten over de rotsachtige kust en de Middellandse Zee.

Dorpen in het binnenland

Tussen de wilde natuur duiken in het noorden een aantal dorpen op. Sant Joan de Labritja is met dezelfde naam de hoofdstad van deze gemeente. Ook in Sant Miquel de Balansat en Sant Llorenc de Balafia staat de kerk centraal en is vanuit dit punt een klein dorp gebouwd. De meeste inwoners van de dorpen wonen in de omgeving op het land.

Stranden in het noorden

In het noorden zijn de stranden van Port de Sant Miquel en Portinatx aangenaam om een gehele dag te vertoeven. Het is niet voor niets dat in deze twee plekken een aantal grotere hotels te vinden zijn. De meest noordelijke gemeente heeft ook vele kleine stranden waar de lokale inwoners vaak te vinden zijn. Een bijzonder strand is het strand van Benirras waar op zondagavond hippies en toeristen samenkomen om te dansen, feesten en muziek te maken.

Vliegveldtransfer

Eilandtransfer-Ibiza biedt u een betrouwbare privé transfer aan vanaf het vliegveld naar uw hotel of accommodatie voor de juiste prijs. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen. Ook uw retour transfer organiseren we graag voor u.

Boek uw transfer via het bovenstaande scherm of stuur een transfer aanvraag aan info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende informatie:

  • Datum aankomst + vluchtnummer + landingstijd op Ibiza
  • Datum vertrek + vluchtnummer + vertrektijd vanaf Ibiza
  • Aantal personen (inclusief kinderen)
  • Bestemming (hotelnaam / accommodatie)
  • Naam + Mobiele telefoonnummer

U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een antwoord met de prijs.