Sant Josep de sa Talaia

Sant Josep de Sa Talaia

Aan de westzijde ligt de gemeente Sant Josep de Sa Talaia met de gelijknamige stad als centrum van de gemeente. Sant Josep wordt het kortweg genoemd is de grootste gemeente van Ibiza. In deze gemeente vindt u ongerepte natuur, rotsachtige kliffen, kleine dorpjes met sterke vestingskerken en de mooiste stranden van Ibiza. De hoofdstad van de gemeente ligt op ongeveer 10 kilometer van Sant Antoni en 14 kilometer van Eivissa. De gemeente is de rijkste van het eiland en waar in de andere gemeentes grote hotelzones zijn, valt dat hier enorm mee. Slechts in Cala Vadella en Cala Tarida zijn enkele grotere hotels gebouwd. Sant Josep heeft een prachtige heuvelachtige natuur en schitterende uitzichten. De hoogste berg van het eiland, Sa Talaia staat net naast de gemeentehoofdstad en is met een mooie wandeling vanaf de kerk eenvoudig te bereiken. Vanaf de punt van deze  berg op 475 meter is er prachtig uitzicht over de gehele westzijde van het eiland. In het kleine dorpje Es Cubells kunt u genieten van spectaculair uitzichten op een gigantische rotskusten.

Es Vedrà

Eén van de beroemdste uitzichtspunten is vanaf het plateau bij Cala d’Hort. Hier heeft u een weergaloos uitzicht over de enorme rotsberg Es Vedrà en haar kleine zuster Es Vedranell. Er zijn veel verhalen over deze gigantische rots die uit het water opstijgt. Veel eilandbewoners en bezoekers zijn ervan overtuigd dat deze rots magische krachten bezit. Vanaf verschillende punten aan de westzijde heeft u een schitterend uitzicht op deze steen.

Mooie stranden

Sant Josep bezit prachtige stranden die jaarlijks vele bezoekers trekken. In het noordwesten zijn dit Cala Comte en Cala Bassa, waar het witte zand overgaat in azuurblauw water. Iets verder naar het zuiden zijn Cala Tarida, Cala d’Hort en Cala Vadella plekken waar u een hele dag kunt genieten met de hele familie. In het zuiden zijn de bekendere stranden Es Cavallet en Ses Salines. De stranden hebben veel met elkaar gemeen. Het is heerlijk genieten van de zon, het aangename fonkelende water en een gevoel van vrijheid. Heerlijke verse (fruit)cocktails worden bij uw handdoek vers gemaakt. Op het strand zijn modeshows en kunt u altijd nog een extra handdoek kopen. Overal zijn prachtige beachclubs waar heerlijk gegeten kan worden op chillige beats van een DJ. Maar ook is het druk in de zomer en zijn de parkeerplaatsen schaars. Maak het uzelf makkelijk en laat u zich brengen en ophalen door Eilandtransfer-Ibiza. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen.

Vliegveldtransfer

Eilandtransfer-Ibiza biedt u een betrouwbare privé transfer aan vanaf het vliegveld naar uw hotel of accommodatie voor de juiste prijs. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen. Ook uw retour transfer organiseren we graag voor u.

Boek uw transfer via het bovenstaande scherm of stuur een transfer aanvraag aan info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende informatie:

  • Datum aankomst + vluchtnummer + landingstijd op Ibiza
  • Datum vertrek + vluchtnummer + vertrektijd vanaf Ibiza
  • Aantal personen (inclusief kinderen)
  • Bestemming (hotelnaam / accommodatie)
  • Naam + Mobiele telefoonnummer

U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een antwoord met de prijs.

Selecteer uw vertrek locatie