Santa Eulària des Riu

Santa Eulària des Riu

De gemeente Santa Eulària des Riu, kort ook wel Santa Eulària of Santa Eulàlia genoemd vindt u in het oosten van het eiland. De hoofdstad draagt dezelfde naam als de gemeente. In de gemeente zijn vele natuurstroken met pijnbomen. Vele kleine aangename stranden hebben ervoor gezorgd dat veel toeristen hier jaarlijks hun vakantie genieten. Ondanks de vele toeristen hebben steden als Santa Gertrudis, Sant Carles en Santa Eulària hun Spaanse karakter weten te behouden. Hier vindt u in het midden van de stad pleintjes waar de Ibizencos en de toeristen gezamenlijk genieten van de dag. De kleine gehuchten Cala Llonga, Siesta, s’Argamassa, Cala Pada, Es Figueral en Cala Llenya beschikken allen over eigen stranden waar in de zomer ieder zijn rust vindt. In deze plaatsen liggen ook een aantal grotere hotels. Ook in Es Canar zijn een aantal hotels te vinden. Dit is ietwat groter toeristendorp waar ook in de avonduren veel gezelligheid te vinden is. De hoofdstad Santa Eulària zelf is een schitterend dorp met een mooie promenade en aangename atmosfeer. Zeker in de avonduren kunt u hier aangenaam tafelen.

Hippiemarkten

Elke woensdag is de Punta Arabi Hippiemarkt een highlight van het dorp Es Canar. Hippies komen hier al meer dan 40 jaar samen om hun handgemaakte kleding, juwelen en kunst te verkopen. In deze aangename sfeer wordt ook live muziek gemaakt en zijn op verschillende plekken eten en drinken te verkrijgen. In het dorp Sant Carles vindt op zaterdag de Las Dalias Hippiemarkt plaats. In de zomermaanden is deze hippiemarkt ook op maandag- en dinsdagavond geopend wat een bezoek meer dan waard is.

Vliegveldtransfer

Eilandtransfer-Ibiza biedt u een betrouwbare privé transfer aan vanaf het vliegveld naar uw hotel of accommodatie voor de juiste prijs. Boek uw transfer minimaal 36 uur van tevoren, zodat we u ook uw transfer kunnen garanderen. Ook uw retour transfer organiseren we graag voor u.

Boek uw transfer via het bovenstaande scherm of stuur een transfer aanvraag aan info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende informatie:

  • Datum aankomst + vluchtnummer + landingstijd op Ibiza
  • Datum vertrek + vluchtnummer + vertrektijd vanaf Ibiza
  • Aantal personen (inclusief kinderen)
  • Bestemming (hotelnaam / accommodatie)
  • Naam + Mobiele telefoonnummer

U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons een antwoord met de prijs.